Wat dit is Assen is

Maandag, 19 oktober 2015
Iedere laatste woensdag van de maand klokslag 21:06 vindt ‘Wat dit is Assen is’ plaats in Café Lodewijk Napoleon 1809, een poëtisch/cabaretesk podium over de actualiteiten in Assen. Dichter Egbert Hovenkamp II en troubadour Melvin Bonnet, ook wel bekend als het duo Bonhov, komen samen om de voorbije maand in Assen te bespreken aan de hand van gedichten en cabareteske liedjes.
Wat waren de spraakmakende gebeurtenissen in onze stad? Over welke onderwerpen moeten we het hoognodig hebben? Welke personen komen terecht in een fluwelen woordenweefsel van Egbert Hovenkamp II? En wie verdient een lied van Melvin Bonnet? U gaat het horen tijdens ‘Wat dit is Assen is’, hét actuele poëtisch-cabaretske podium over de actualiteit in Assen.
Deze keer valt ‘Wat dit is Assen is’ samen met het Politiek Café, georganiseerd door Asser Standpunt, waar door het duo op zal worden ingehaakt. Ondewerpen die daar besproken zullen worden zijn onder andere de FlorijnAs en het parkeerbeleid.
banner_bonnetnl
Wat dit is Assen is: poëtisch, satirisch en actueel. Met Bonhov, uw favoriete parodoxale duo uit Assen, bekend van de terrassen en café’s.

Comments are closed.