Optredens Heemtuin en G.A.A.F.

Donderdag, 19 juni 2014
Er staan voor de laatste twee weken van deze maand weer een aantal mooie optredens in de agenda! Melvin Bonnet speelt het komende weekend in de Heemtuin in Muntendam en of GAAF in Groningen. Maar ook in het weekend erna staat er een leuke serie optredens op het programma.
Zaterdagmiddag speelt Melvin eerst op de Heemtuin & Kunstdagen. Daar speelt hij een set van drie kwartier. Het optreden van Melvin begint om 13:00, maar bekijk het programma om te zien wie er nog meer spelen als je niet zo van satire houdt.
Daarna speelt Melvin vanaf 16:00 op G.A.A.F. in Groningen. G.A.A.F. staat voor ‘Groninger Affordable Art Festival. Jonge (grafische) kunstenaars staan hier hun zelfgemaakte spulletjes zoals kaarten, litho’s en affiches te verkopen. Dit zal plaatsvinden in en rondom het Grafisch Museum in Groningen. Melvin zal er enkele setjes komen spelen.
Het weekend daarna zal Melvin onder andere te zien zijn op het Koepeltjes Festival in Eelde, nogmaals op de Heemtuin & Kunstdagen en tot slot op zondag 29 juni op het luisterfestival 45 NAP (met o.a. Egbert Hovenkamp II, Gemeentedichters Emmen, Kasper Peters, e.v.a.). Maar daarover volgende week meer!

Comments are closed.