Gewoon Melvin

Donderdag, 8 juli 2014
Melvin Bonnet trekt al vier jaar van donker kroegje naar obscuur theatertje om zijn liedjes te spelen voor de mensen. Maar nog nooit heeft hij een CD gemaakt met daarop zijn lullige liedjes. Welnu, vanaf vandaag is er dan eindelijk de eerste echte EP van uw favoriete cabareteske troubadour. Gewoon Melvin met daarop zeven vers opgenomen liedjes.
Er staan enkele oudere liedjes op, zoals de hits ‘Gesprek met m’n Sperma’ en ‘Serenade voor Lelijke Vrouwen’. Maar ook enkele nieuwe, waaronder ‘Geboorte-afwijking’ en ‘Huisgenoot’, over het samenwonen met een depressie. Deze liedjes heeft Melvin op zijn rokerige zolderkamer opgenomen. Daarbij heeft Melvin hulp en advies gekregen van Joost Dijkema en Michiel Hoving. Gewoon Melvin is Melvin’s manifest voor de lelijkheid. Zijn pleidooi voor de nutteloosheid.
De hoes van de EP is met de hand gemaakt met spuitbus en stencils. En verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren, zoals babyblauw, meisjesroze en natuurlijk standaard zeikgeel. Wees er snel bij, want er is maar een kleine oplage van 200 exemplaren beschikbaar. De EP kost €5,- en is te krijgen na de optredens van Melvin (zie ‘Speellijst). Je kunt de EP ook bestellen door een mailtje met adresgegevens te sturen naar bonnetmelvin@gmail.com.

Comments are closed.