Bonnets ‘Lijm’ op nieuwe CD

23 januari 2013
Het lied ‘Lijm’ van Melvin Bonnet zal binnenkort op een verzamel-cd verschijnen. Dit lied is in oktober 2012  in Studio 1 voor 1000 in Leeuwarden opgenomen speciaal voor deze verzamelaar. 31 januari zal de nieuwe verzamelaar gepresenteerd worden in Eetcafé Het Leven in Leeuwarden.
“Songwriter Sessions is het eerste verzamelalbum van Tunes of Talent. Op dit album zijn 12 singer/songwriters uit het Noorden van het land te horen. Hoewel alle artiesten tot hetzelfde genre behoren, is ieder nummer uniek. Van vrolijke deuntjes tot tranentrekkers, iedere artiest weet met zijn of haar nummer wat anders los te maken. Door het album zo afwisselend mogelijk te maken, is een ontdekkingsreis ontstaan die iedere liefhebber zal weten te intrigeren.”

Andere songwriters die op het album zullen verschijnen zijn onder andere Armand Wijskamp, Jürgen Visser, Renske de Roos, Bram Vink, Chris de Graaf en Esther de Jong. Op 31 januari wordt het album gepresenteerd tijdens Dinner & Music in Eetcafé Het Leven te Leeuwarden.

Comments are closed.